Visie en missie

Persoonlijke begeleiding

Wij vinden een persoonlijke en aandachtige begeleiding tijdens de zwangerschap belangrijk. Om dit te bereiken, nemen we voor jou en je partner graag de tijd om op jullie vragen in te gaan.

Tijdens de zwangerschapscontroles wordt er extra tijd ingepland om je voor te lichten over de mogelijke onderzoeken in de zwangerschap, borstvoeding, pijnstilling tijdens de bevalling en het verloop van de bevalling. We houden ook regelmatig voorlichtingsavonden om dieper op deze onderwerpen in te gaan. Tijdens de bevalling wordt er vanaf de actieve fase continue begeleiding gegeven.

Laagdrempelig

Wij willen een laagdrempelige praktijk zijn. Zo zullen wij je altijd aanmoedigen om ons te bellen bij twijfel of zorg. Ook kun je met ons praten over onderwerpen als borstvoeding, seksualiteit, pijnbestrijding, verwachtingen en dergelijke.

verloskundige-zwolle
Keuzevrijheid

In onze praktijk bieden wij keuzevrijheid met betrekking tot de bevalling (waar en hoe). Als je duidelijke wensen hebt kan het handig zijn om een geboorteplan te maken. Tijdens het spreekuur nemen wij dit dan met je door. Waar eventueel niet aan je wensen kan worden tegemoet gekomen, zullen we dit uiteraard uitleggen.

Hecht team

Wij zijn een hecht en enthousiast team waarin wij onze kracht zien. Door de diversiteit aan ervaringen en het verschil in leeftijden van ons team kunnen wij elkaar goed aanvullen. Dit zien wij als een voordeel voor de continue ontwikkeling van onze verloskundige praktijk.

Actief en betrokken

Als praktijk houden wij de nieuwste ontwikkelingen goed bij. Zo zijn wij onder andere actief betrokken geweest bij de totstandkoming van verloskundig centrum Echo Enzo en zijn we hier zelf ook werkzaam als echoscopisten.

Het Verloskundigen Plein

Vanaf 8 maart 2013 is de Coöperatie Verloskundigen Zwolle gestart onder de naam Verloskundigen Plein. Het Verloskundigen Plein is een toonaangevend collectief van verloskundigen in en rondom Zwolle. De leden werken samen met alle professionals in de geboortezorg voor een optimale zorgverlening aan de zwangere. Daarbij staan de wensen – zoals keuzevrijheid, persoonlijke begeleiding en kwaliteit – van de cliënten centraal. Hierbij is het motto: samenwerken bevalt beter!
Voor meer informatie over het Verloskundigen Plein, bekijk de website.

Enquêtes

Binnen de praktijk onderzoeken wij, door het houden van enquêtes, hoe zwangere vrouwen de zorg in onze praktijk ervaren hebben. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening scherp houden en waar nodig nog beter op je wensen afstemmen.

Kwaliteit

Wij werken volgens de richtlijnen van onze beroepsvereniging, de KNOV en volgens landelijke en deels lokale protocollen die zijn gemaakt in overleg met de gynaecologen van de Isala klinieken. Wij zijn allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV. Tevens willen wij aangesproken worden op ons professionele handelen.

Overleg


Om goede zorg te kunnen bieden is het belangrijk dat wij als verloskundigen elkaar op de hoogte houden over onze zwangeren en over wat er verder speelt binnen de praktijk. Wij spreken daarom wekelijks alle belangrijke zaken met elkaar door. Zo dragen wij zorg voor continuïteit binnen onze praktijk.

Samen met jou willen wij ervoor zorg dragen dat jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd zo goed en prettig mogelijk verloopt.

Het Bakerpad

Klik hierboven op 1 van de afbeeldingen om meer informatie te vinden over je zwangerschap en alles wat erbij komt kijken,

Het Bakerpad

In ons Bakerpad kan je lezen wat je per periode kan verwachten van de zwangerschap en van ons als verloskundigen, wat belangrijk is per zwangerschapstermijn, en wat je kan regelen.

Klik hierboven op 1 van de afbeeldingen om meer informatie te vinden over je zwangerschap en alles wat erbij komt kijken.

Meer informatie? Neem contact op.

038 465 92 28
Maak een afspraak

Zwolle Zuid
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorp/Centrum
Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle
038 465 92 28

Bakerraad (c) All rights reserved.

Zwolle Zuid
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorp/Centrum
Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle
038 465 92 28

Bakerraad (c) All rights reserved.