Ons verhaal..
Welkom bij Bakerraad Verloskundigen Zwolle

Sinds 1982 zijn wij gevestigd als verloskundige in Zwolle. Als stadspraktijk hebben wij veel specialismen in huis en bieden we persoonlijke en cliëntgerichte zorg. We zijn een divers en enthousiast team. Met onze verschillende achtergronden en leeftijden maakt dit ons een sterk team. Het krijgen van een kind is een heel bijzonder moment in je leven, dat we hier een bijdrage aan mogen en kunnen leveren, daar zijn wij trots op.

Als je zwanger bent of wilt worden kan je bij ons terecht voor preconceptiezorg, zwangerschapscontroles, begeleiding van je bevalling of kraambed. Naast de verloskundige zorg bieden wij ook echo’s, anticonceptiezorg (en het plaatsen of verwijderen van een spiraal) en de mogelijkheid tot het klieven van een tongriem. Doordat we onderdeel zijn van de Verloskundige Zorggroep Zwolle wordt de verloskundige en anticonceptiezorg voor 100% vergoed! 

Al jaren hebben we onze locatie in Zwolle zuid. Woon je in deze wijk, Laag Zuthem, Windesheim, Herxen of omgeving dan ben je van harte welkom bij ons. Op onze tweede locatie aan de Tesselschadestraat 55a kan je goed terecht als je in Wipstrik, Berkum of Zwolle centrum woont. Onze derde locatie is aan de Assendorperdijk 70 in Assendorp.

We werken veel samen met de Isala Klinieken in Zwolle.  Daarnaast is er een nauwe samenwerking met een aantal kraamzorg organisaties (Naviva, Kraamvogel, Kraamgroep Zwolle), lactatiekundige Karin Kodden, aanbieders van zwangerschapscursussen, fysiotherapeuten, osteopaten en psycholoog Marloes Agten.

Mocht je vragen hebben of je willen aanmelden, je bent van harte welkom!

TEAM Bakerraad

Testimonials
Wat mensen over ons zeggen

“I had the best experience with Bakeraad. They have supported me before and especially during labor in the best possible way. The midwife kept me calm and made it possible for me to have my perfect birth without any pain medication, even better than I could have imagined it.”

“Hele fijne praktijk met verloskundige en assistenten die je serieus nemen. Ze hebben ons goed begeleid in de zwangerschap! Echt een top team! Mocht er ooit een tweede komen, komen we zeker terug bij Bakerraad!”

“Prettige praktijk. Professionele, vriendelijke zorgverleners.”

“Prettige controles door de dames van Bakerraad. Altijd een luisterend oor, denken goed mee, hebben me op een fijne manier door de zwangerschap begeleid. Bovendien heb ik mede door de top begeleiding tijdens de bevalling een hele mooie thuisbevalling mogen meemaken.”

Ons team
Divers en enthousiast team

Petra Veenhof

Verloskundige

Antje Pije

Verloskundige

Jorieke Ganpat

Verloskundige

Raël van der Linde

Assistente
Over de organisatie
Mijlpalen in de organisatie afgelopen jaren
Reviews
Gemiddelde beoordeling uit eigen enquêtes 90%
Zorgkaart 91%
Facebook 100%

Zwolle Zuid
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorp/Centrum
Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle
038 465 92 28

Bakerraad (c) All rights reserved.

Zwolle Zuid
Van der Heydenstraat 6-2
8014 ZZ Zwolle
038 465 92 28

Wipstrik/Assendorp/Centrum
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle
038 465 92 28

Assendorp/Centrum
Assendorperdijk 70
8012 DT Zwolle
038 465 92 28

Bakerraad (c) All rights reserved.